Home >> Aspirator Sebo >> Aspiratoare profesionale Sebo >> Aspirator Sebo Felix 1 Premium Clasic Germania Original cu electrobatator 5 ani garantie vezi bonus

Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: sano@util21.ro

Aspirator Sebo Felix 1 Premium Clasic Germania Original cu electrobatator 5 ani garantie vezi bonus

Acest model a fost distins cu standardul S-Class Filtration. Astfel, puterea de extragere a murdariei, cuplata cu performantele sale...+ electrobatator
2.476,25 RON

 

Descriere produs:

Aspirator Sebo Felix 1 Premium Clasic cel mai bun aspirator cu batator de covoare

Vezi site producator Sebo Germania aspiratoare cu batator automat de covoare

Prezentare video demo
Descriere


Filtrare aspirator Sebo Felix  = 99,9%
Acest model a fost distins cu standardul S-Class Filtration. Astfel, puterea de extragere a murdariei, cuplata cu performantele sale de ultra filtrare il face cea mai buna garantie de igiena perfecta pentru casa ta.
Nu uitati acest tip de aspirator nu arunca praf in incapere in timpul folosirii - aerul impinge mizeria in sac , dupa care este recuperat si introdus in circuitul de aspirare.

Marea surpriza ! in timpul aspirarii veti avea o mare surpriza placuta ca incaperea se va umple de un parfum discret floral eliminat de pastila din sacul de depozitare (daca folositi pastila bineinteles, timp de o luna se tine in sac daca nu il umpleti si mizeria de acolo nu va degaja mirosuri pestinentiale ).


Aspiratorul Sebo Felix este usor de utilizat


De fapt, totul pe acest aparat a fost proiectat in scopul de a facilita utilizarea acestuia.Face treaba fara a necesita un efort deosebit din partea dvs. Pentru toate aceste calitati a fost distins cu premiul "X Plus Award", premiu care se acorda doar produselor ingenioase , care ofera confort utilizatorului si care se manevreaza foarte usor.

Peria Sebo KOMBI


Dispozitiv de aspirare nou Sebo KOMBI face parte din noua generatie de accesorii special concepute pentru modelul Felix. Canal dublu de aspiratie si patru roti, echipare care confera calitati de mobilitate si performante exceptionale.

Aspirator Sebo Felix = Putere maxima de extragere a mizeriei


Datorita  tamburului  cu perii dublu elicoidale, toate particulele de praf sunt canalizate spre teava de aspiratie.

Simplu, doar cu varful degetelor


Functia variator de putere plasata pe maner va permite sa  controlati  puterea aspiratorului doar printr-o atingere cu varful degetelor.

Aspirator Sebo Felix = Saci igienici


Golirea sacului este o operatiune care , in general, duce la imprastierea unei cantitati praf inapoi in incapere. Sacul aspiratorului FELIX este prevazut cu un capac sigilat pentru a evita acest lucru.

Se adapteaza la orice spatiu


Zone deschise sau zone aglomerate nu sunt o problema pentru acest aspirator. Se manipuleaza si se ajusteaza oricarui spatiu pentru a va oferi mai mult confort.

Accesorii incluse pentru aspirator Sebo Felix 1:

 

Electrobatatorul pentru covoare, saltele, tapiterie, suprafete plane.

Perie  Deluxe speciala  pentru parchet sau pentru suprafete sensibile - nu lasa urme si nu zgarie chiar si pe un parchet lacuit

Peria pentru tapiterie

Dispozitivul pentru colturi

 

Aspirator Sebo Felix 1 detalii tehnice:

  • Dotat cu 2 motoare, unul pentru aspirator( 1300 W) si unul pentru electro batator(200W), care bate, perie si aspira covorul ( 37cm )
  • Sistem Filtrare S-Class, sac cu mai multe straturi de filtrare ( 3.5 L )
  • Furtun pentru perii integrat
  • Maner telescopic
  • Posibilitatea de a regla puterea aspiratorului
  • Perie pentru parchet, perie pentru tapiterie, perie pentru colturi F
  • Aspiratorul Sebo Felix 1 Premium Clasic este fabricat in Germania
  • Garantie 5 ani

Certificari:

   

 

MADE IN GERMANY


 

 

Produse din aceeasi categorie