Home >> Insecticide >> Insecticid Sano >> Sano Medic Guard impotriva tantarilor si a insectelor zburatoare(pt. copii)50ml

Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: sano@util21.ro

Sano Medic Guard impotriva tantarilor si a insectelor zburatoare(pt. copii)50ml

Sano Medic Guard impotriva tantarilor si a insectelor zburatoare 50ml protectie copii de tantari
18,19 RON

 

Descriere produs:

  Sano Medic Guard impotriva tantarilor si a insectelor zburatoare 50ml protectie copii de tantari

 

Solutie speciala sub forma de gel pentru protectia copiilor impotriva tantarilor si a altor insecte zburatoare.  

Sano Medic Guard protectie copii impotriva tantari - lor
Protectie pana la 8 ore impotriva tantarilor si a insectelor zburatoare
Instructiuni de utilizare: a se folosi doar in prezenta insectelor. Se indeparteaza capacul si se aplica pe zonele corpului expuse insectelor. Se recomanda imbracamintea cu maneci lungi si pantaloni. A se evita contactul cu rani deschise si iritatii ale pielii. A nu se aplica pe mainile copiilor pentru a evita contactul cu ochii. A nu se aplica in jurul nasului, gurii, ochilor, la incheietura coatelor si a genunchilor. A nu se aplica in zonele acoperite de haine. Dupa utilizare se vor spala mainile. Atunci cand protectia nu mai este necesara, se vor spala zonele tratate.
Protejati-va copii impotriva  muscaturilor de tantari cu ajutorul Sano Medic Guard gel profesional folosit si in maternitati si spitale pentru copii pentru evitarea infectiilor nedorite.
Atentie: a nu se folosi pentru copii sub 2 ani. A nu se lasa la indemana copiilor. A se depozita intr-un loc racoros, departe de caldura. A se evita contactul cu materiale din plastic, fibre sintetice si suprafete colorate. Daca apar manifestari neplacute, clatiti cu multa apa si consultati medicul. Numai pentru uz extern.
Atentie folositi Sano Medic Guard numai pentru uz extern si nu aplicati in jurul nasului, gurii, ochilor, la incheietura coatelor si a genunchilor si zonele acoperite de haine, dupa aplicare clatiti bine mainile !
Contine: 20% Hydroxyethyl isobutyl piperidine carboxylate, apa/alcool etilic, parfum, carbomer, emulsifier, neutralizer. A se folosi de preferinta inainte de 3 ani de la data productiei
 
Cantitate Sano Medic Guard protectie copii impotriva tantari - lor : 50 ml
Cod produs Sano Medic Guard 7290012117367
 
Acest produs il puteti gasi si pe Supermarket

 

 


 

 

Produse din aceeasi categorie