Home >> Detergenti pentru tesaturi >> Detergent rufe Sano >> Solutie de indepartat pete Sano Oxygen, 4 L

Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: sano@util21.ro

Solutie de indepartat pete Sano Oxygen, 4 L

Solutie de indepartat pete Sano Oxygen, 4 L pentru indepartarea petelor. cand detergentii obisnuiti nu sunt suficienti, Sano prezinta principiul oxigenului care lupta si invinge petele...
35,80 RON

 

Descriere produs:

Sano Oxygen 4 L 

 contine Oxigen activ

 

Inlatura orice pata de pe tesaturile atat albe cat si colorate si confera stralucire; nu contine inalbitori pe baza de clor

 

SANO OXYGEN pentru indepartarea petelor – cand detergentii obisnuiti nu sunt suficienti, Sano prezinta principiul oxigenului care lupta si invinge petele.

 

SANO OXYGEN, in forma LICHIDA contine oxygen activ care indeparteaza petele rezistente de pe rufele albe sau colorate lasandu-le imaculate. Curata si dezinfecteaza orice lucru care nu poate fi curatat cu clor. SANO OXYGEN lichid se adauga in masina de spalat. FARA CLOR, pastreaza culoarea, indeparteaza petele si confera stralucire tesaturilor colorate si albe. 


Aceasta solutie pentru indepartare pete Sano Oxygen inlatura orice pata de pe tesaturile atat albe cat si colorate si confera stralucire; nu contine inalbitori pe baza de clor.

 

 

 

 

 

 

Aceste produse curatenie sano le puteti gasi si pe utile in romania / util21


 

 

Produse din aceeasi categorie