Home >> Detergent vase >> Degresare vase >> Detergent vase superconcentrat Ekomax Exotic Rose

Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: sano@util21.ro

Detergent vase superconcentrat Ekomax Exotic Rose

Detergent vase superconcentrat , efect antibacterian, cu putere mare de curatare si spumare, se comporta excelent chiar si in apa rece si dura
4,49 RON

 

Descriere produs:

Detergent vase superconcentrat Ekomax Exotic Rose clientii nostri apreciaza ca este cel mai bun produs de spalat vase produs in Romania .

Detergent pentru spălarea manuală a vaselor, cu putere mare de curățare și spumare. Se comportă excelent chiar și în apă rece sau dură. Eficient împotriva grăsimilor și a crustelor. Parfum plăcut de lămâie. Lichid vâscos, galben translucid, produs din ingrediente cosmetice pure, inclusiv glicerină, pentru protecția mâinilor. Conferă strălucire veselei și tacâmurilor. Acțiune rapidă antimicrobiană, antibacteriană, antivirală și antimicotică.

Mod de folosire
Detergent vase superconcentrat Ekomax Exotic Rose : Se toarnă câteva picături pe laveta sau buretele umed. După spălare se clătesc vasele până la eliminarea completă a spumei.

Compoziție
Detergent vase superconcentrat Ekomax Exotic Rose : 5-15 % agent tensioactiv anionic, <5 % agent tensioactiv amfoter, nonionic, cationic, glicerină, complexant, parfum(Lemon), colorant, apă demineralizată.

Depozitare
Detergent vase superconcentrat Ekomax lemon: A se păstra la loc uscat, răcoros, ferit de îngheț și razele solare, la o temperatură cuprinsă între 5 și 25⁰ C.

Avertizare: S2 – A nu se lăsa la îndemâna copiilor. S46 – În caz de înghițire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientul) sau eticheta.

A se folosi de preferință în termen de maxim 24 luni de la data producției,care se află inscripționată pe ambalaj.
Detergent vase superconcentrat Ekomax lemon

Aroma: exotic rose
Ambalare: 20 buc/bax.
Producător: EKOMAX HD®
Cod: HD1113
Greutate: 0.500 Kilograme
Producator
Detergent vase superconcentrat Ekomax Exotic Rose: SC KAUFFMANN PRODUCTION GLOBAL SRL


 

 

Produse din aceeasi categorie