Home >> Detergenti pentru pardoseli si parchet >> Detergent pentru pardoseli si parchet Sano >> Detergent pardoseli cu aroma de cafea 5 Litri

Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: sano@util21.ro

Detergent pardoseli cu aroma de cafea 5 Litri

Detergent profesional concentrat cu aroma de cafea, pentru curatarea manuala a pardoselilor din marmura, gresie, faianta, suprafete lavabile. Parfum persistent de cafea
39,06 RON

 

Descriere produs:

Detergent pardoseli cu aroma de cafea 5 Litri
Detergent profesional concentrat cu aroma de cafea, pentru curatarea manuala a pardoselilor din marmura, gresie, faianta, suprafete lavabile. Parfum persistent de cafea. Actiune rapida antimicrobiana, antibacteriana, antivirala si antimicotica.
Utilizare
Detergent pardoseli cu aroma de cafea 5 Litri: Se prepara solutia intr-o galeata, conform dozajului recomandat. Se aplica pe suprafata de curatat cu ajutorul unui mop sau a unei lavete. Nu necesita clatire. Lasa un parfum placut si persistent de cafea in incapere. Dozaj: 30 ml la 1 litru de apa.
Ingrediente
Detergent profesional concentrat cu aroma de cafea: <5 % agenti tensioactivi nonionici, amfoteri, clorura de benzalconium, conservant, parfum (Sweet Coffee), colorant, apa demineralizata.
DEPOZITARE: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui si de inghet, la o temperatură cuprinsa intre 5-25⁰ C.
ATENTIE! S2 – A nu se lasa la indemana copiilor. S25 – A se evita contactul cu ochii.
S26 – La contactul cu ochii, se spala imediat cu multa apa si se consulta medicul.
S46 – in caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientul) sau eticheta. R36 – Iritant pentru ochi.
Produs in Romania de SC KAUFFMANN PRODUCTION GLOBAL SRL
Producător: EKOMAX HD®
Cod: HD1212
Greutate: 5.000 Kilograme


 

 

Produse din aceeasi categorie