Home >> Detergenti pentru pardoseli si parchet >> Detergent pentru pardoseli si parchet Sano >> Detergent pentru pardoseli Sano Poliwix Lotus - 2 L

Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: sano@util21.ro

Detergent pentru pardoseli Sano Poliwix Lotus - 2 L

Detergent pentru pardoseli Sano Poliwix Lotus 2 L Patru actiuni intr-un singur produs Sano Poliwix Orchid / Lotus pentru Podele: confera stralucire, protejeaza, parfumeaza si distruge bacteri
26,56 RON

 

Descriere produs:

Detergent pentru pardoseli Sano Poliwix Lotus - 2 L

Detergent antibacterian cu parfum de lotus Sano Poliwix Lotus pentru orice tip de pardoseala Sano Poliwix Lotus 4 in 1: curata, lustruieste, igienizeaza, parfumeaza.

Sano Poliwix Lotus este un detergent lichid cu ceara naturala care curata, da stralucire si un miros placut oricarui tip de pardoseala - ideal pentru marmura, ceramica, PVC, linoleum si alte tipuri de pardoseli.

Instructiuni de utilizare al acestui detergent pentru pardoseli cu parfum de lotus Sano Poliwix Lotus : diluati 1/4 capac de Sano Poliwix Lotus intr-o galeata cu apa. Spalati suprafata in mod obisnuit. Dupa uscare, se sterge cu o laveta uscata Sano Brite Cloth . Se repeta procedeul, in cazul unei suprafete foarte murdare. Pentru o igienizare completa, se mareste cantitatea de detergent (1 capac de Sano Poliwix Lotus la 2 L de apa).

Important: la fiecare aplicare, acest detergent pentru pardoseli cu parfum de lotus Sano Poliwix Lotus confera un aspect lucios suprafetei in cauza.

Contine: nonionic surfactant <5%, polimer, ceara, parfum.

Cantitate: 2 L
Cod produs: 7290000291857

Producator: Sano Bruno"s Enterprises Ltd. Israel.

 

 

 

Produse din aceeasi categorie